Apr 20, 2013, 5:51 PM

Лоша 

  Poetry » Other
484 0 1

 

Да, съм лоша,

не съм аз виновна,

то ми е по природа!

Дявол ме наричат,

а след мене тичат!

Опитват се с мен 

да си играят,

но с дявола в мен

ще се опознаят!

 

 

© Снежана Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??