24 мар. 2010 г., 16:40

Лошата 

  Поэзия » Другая
626 0 4

Пътят е кален и хлъзгав,

залитам и падам в калта,

но бързо след туй се изправям,

с усмивка поглеждам света.

 

Какво от това, че съм лоша,

има по-лоши от мен,

да бъда добра не е късно,

и да имам живот подреден.

 

До вчера отстъпвах пред всичко

и губех любими неща.

От днес ще решавам самичка

и ще бъда щастлива жена.

© Мария Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??