Mar 24, 2010, 4:40 PM

Лошата 

  Poetry » Other
628 0 4

Пътят е кален и хлъзгав,

залитам и падам в калта,

но бързо след туй се изправям,

с усмивка поглеждам света.

 

Какво от това, че съм лоша,

има по-лоши от мен,

да бъда добра не е късно,

и да имам живот подреден.

 

До вчера отстъпвах пред всичко

и губех любими неща.

От днес ще решавам самичка

и ще бъда щастлива жена.

© Мария Мирчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??