30 авг. 2014 г., 16:18

Лошо утро 

  Поэзия » Другая
714 0 12

Заболя ме. Стана ми студено.
От високата си планина
слънцето се сурна срещу мене,
да ми каже лоша новина.

А луната гледа изкривена.
И не си отива на инат!
Полужива и полустопена.
И ми прави неприличен знак.

За какво било? Един приятел.
Удар ли, сърцето ли – не знам...

Търся път за миналото лято.
Може пък да го заваря там.

 

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??