25 нояб. 2014 г., 16:49

Love 

  Поэзия
360 0 1

Не питай как. Не се грижи защо.

Нима са важни начинът, причините?

Щом всичко, както казват, е любов,

не стеснявай с дефиниции обичането.

Какво ти пука колко, докъде?

Трябват ли ти мерки и количества?

За да плуваш в любовта като в море,

единствено е нужно да обичаш.

Възможно ли е капки да броиш?

Обичта да мериш на грамажи?

На порции да режеш и делиш?

Да решаваш кой колко заслужава?

Не, стига любовта сме я пресявали

и предъвквали на думи и куплети.

От нас се иска само да я правим...

и да я даваме... ей тъй...

Неизмерена.

Неопакована.

Без етикети.

© Нина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Страхотен!
    "...единствено е нужно да обичаш"
    и да даваш без да искаш.
    Много ми хареса
Предложения
: ??:??