Не питай как. Не се грижи защо.
Нима са важни начинът, причините?
Щом всичко, както казват, е любов,
не стеснявай с дефиниции обичането.
Какво ти пука колко, докъде?
Трябват ли ти мерки и количества?
За да плуваш в любовта като в море,
единствено е нужно да обичаш.
Възможно ли е капки да броиш?
Обичта да мериш на грамажи?
На порции да режеш и делиш?
Да решаваш кой колко заслужава?
Не, стига любовта сме я пресявали
и предъвквали на думи и куплети.
От нас се иска само да я правим...
и да я даваме... ей тъй...
Неизмерена.
Неопакована.
Без етикети.
© Нина All rights reserved.
"...единствено е нужно да обичаш"
и да даваш без да искаш.
Много ми хареса