1 мая 2011 г., 20:55

Love.net 

  Поэзия » Юмористическая
1129 0 27

Страхотно маце срещнах, ах, страхотно!

Поканих я: „Ще дойдеш ли у нас?”

И мигом съгласи се тя охотно.

(изглежда бях харесал ù и аз)...

 

Разменяхме си погледи горещи,

приседнали на мекия диван,

на фона на мъждукащите свещи.

Вървеше всичко видимо по план.

 

Погукахме си влюбено и страстно,

изпихме, зажаднели, по коктейл.

Нататъка, нататъка е ясно –

накрай си разменихме по и-мейл.

 

И разделихме се щастливи двама,

обхванати от свръхлюбовна мощ.

Такова маце да изпусна няма...

Как бурно ще си чатим цяла нощ!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??