26 авг. 2011 г., 14:51

Love.net II 

  Поэзия » Философская
575 0 2

 

Жени се снимат с кучета и котки...

И снимките им в интернета плуват...

Любимците лежат във скута кротки

и често на заспали се преструват...

 

Жените пък не искат да заспиват -

с любимците във  скута търсят нещо.

И търсейки... внезапно те откриват

мъже, които искат ги горещо...

 

Жените пишат и им отговарят...

И става изведнъж така горещо!

Те стават и прозорците разтварят

И казват си: Да тука има нещо!

 

Но НЕЩОТО внезапно си отива...

Жените плачат – котките се будят

и питат се какво ли пък отсреща

жените кара да ридаят лудо....

 

Жени си лягат с кучета и котки.

Компютърът до тях  с екрана свети.

Те чакат!

И в съня си,

спящи кротко,

сънуват как завръщат се мъжете!!!

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??