11 апр. 2012 г., 10:33

love.net III 

  Поэзия
556 0 5

Колко много жени се изтягат
в жегата на интернета
А пък времето бяга ли, бяга
и годините бавно си кретат...

 

Колко много жени са полегнали
по дивани и канапета
Съжаляват ли че са посегнали
към дебрите на интернета...?


Колко много жени гледат само
от екраните светлосини
със заголена гръд или рамо...
Но със прикрити години...

 

Колко много жени!... А мъжете
се напъват и мускули шават...
Сякаш цели от бронз са излети!
И готови са всичко да дават...

 

Колко много жени и мъже,
колко много девойки, момчета!...
А усмихнат, със тънко въже,
свойта мрежа плете Интернета...

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??