29 июн. 2013 г., 20:03

Лозе необрано... 

  Поэзия » Юмористическая
692 0 5

 

„Е, сега вече ядосахте мама“ -
надпис на плакат издигнат от невръстни
демонстранти – 2013 г.

 

Хей, чичковци – народни депутати,
това не са обиди и закани,
но ако ви се разгневи и тати,
ще видите „лозници необрани“!

 

Послушайте какво ви казва мама
за хала и сегашната ù драма,
че щом порасна, стана ли голяма,
ще ви изпратя аз при ваш'та мама!

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??