Jun 29, 2013, 8:03 PM

Лозе необрано... 

  Poetry » Humour
698 0 5

 

„Е, сега вече ядосахте мама“ -
надпис на плакат издигнат от невръстни
демонстранти – 2013 г.

 

Хей, чичковци – народни депутати,
това не са обиди и закани,
но ако ви се разгневи и тати,
ще видите „лозници необрани“!

 

Послушайте какво ви казва мама
за хала и сегашната ù драма,
че щом порасна, стана ли голяма,
ще ви изпратя аз при ваш'та мама!

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??