24 нояб. 2017 г., 16:27  

Лозница - 2 

  Поэзия » Любовная
1001 10 28

Лозница съм – от най-добрия сорт.
Намери ме в последните години.
С мерак ме посади  и чакаш горд
да вържа гроздове, да пийнеш вино;

в кръвта ти тихо да се утая,
преди сърцето ти да спре да тича.
И век след теб мъжете да поя
и с името ти всеки да наричам.
 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??