Nov 24, 2017, 4:27 PM  

Лозница - 2 

  Poetry » Love
996 10 28

Лозница съм – от най-добрия сорт.
Намери ме в последните години.
С мерак ме посади  и чакаш горд
да вържа гроздове, да пийнеш вино;

в кръвта ти тихо да се утая,
преди сърцето ти да спре да тича.
И век след теб мъжете да поя
и с името ти всеки да наричам.
 

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??