16 авг. 2023 г., 11:42

Утопия 

  Поэзия
364 2 0

В просъница много си е сладко,
мисли в рими да редиш,
на границата разум чувства
е невъзможно да сгрешиш.
Енергията светла,
уверено ти води мисълта,
из дебрите информационни
отмива се от Бог калта.
Казват, че сънуваш,
а всъщност си летиш,
из дебрите информационни
натрупваш сили, когато спиш.
Когато се събудиш сутрин,
за полета забравяш ти.
из дебрите информационни
добавил светли чувства и мечти.


 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??