17 сент. 2011 г., 22:57

Лудост в Спарта 

  Поэзия » Другая
475 0 0

Черен Петър се намести

във уютния ми дом,

носейки ужасни вести -

перси готвели погром.

 

Те обличали в доспехи

най-големите левенти

и очаквали успехи

те във всякакви моменти.

 

Багери огромни газят,

мен ще стигнат и ще смелят.

Те от нищо се не пазят -

мачкат, чупят - туй умеят!

 

Като ястреба политнах,

и ударих с мощ голяма.

Черен Петър здраво ритнах

- падна той в бездънна яма.

 

Викал той, че няма трудност

да превземат всяка карта!

Че да спрат се ще е лудост -

няма лудост - ТУЙ Е СПАРТА!!!

© Сандостен Калций Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??