18 янв. 2007 г., 23:31

"Луна" 

  Поэзия
613 0 1
Луната обкръжена от звезди е тази вечер...
За сетен път те осветяват моя избор
да продължавам да обичам теб...

Животът трябва да се изживее в мисли
само за обичните моменти от деня;
прекарани с човека, който ние тачим-
тоз, който виждаме и във съня,
тоз, който неотменно е до нас,
под слънцето, под облаците, под дъжда.

Когато сетя се за тебе
слънцето по-жарко става,
звездите в завист засияват,
луната усамотява се в небето
и примигва тя блаженно час след час...

И по-прекрасна става тя!
Прикривайки се зад звездите...
И по-силно я желая аз!
Обичам я по-жарко от земята...

© Кгйхжф Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??