Нима е толкоз светла нощта
или луната бди над мойта стая?
(а тъй ми е тъмен денят,
че искам да се скрия.)
Безброй звезди са огледало -
аз оглеждам се във твоите очи.
Усмихваш се, а аз не зная,
че моята луна си ти...
© Мони Божилова Все права защищены
аз зная...обичаща е твоята луна...с обич, Мони