23.02.2008 г., 8:46 ч.

Луна 

  Поезия » Любовна
673 0 1

 

Нима е толкоз светла нощта
или луната бди над мойта стая?
(а тъй ми е тъмен денят,
че искам да се скрия.)

 

Безброй звезди са огледало -
аз оглеждам се във твоите очи.
Усмихваш се, а аз не зная,
че моята луна си ти...

© Мони Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??