23 июн. 2014 г., 00:07

Луна 

  Поэзия » Любовная
334 0 0

В изгрева на сребърна луна 

сещам се за теб - красивата жена,

която светлина в живота ми донесе

и музика от нежна песен.

 

Да забравя не мога ангелската ти усмивка,

но неусетили твоята милувка,

розите на любовта увяхват

и лунните лъчи угасват.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??