23.06.2014 г., 0:07 ч.

Луна 

  Поезия » Любовна
338 0 0

В изгрева на сребърна луна 

сещам се за теб - красивата жена,

която светлина в живота ми донесе

и музика от нежна песен.

 

Да забравя не мога ангелската ти усмивка,

но неусетили твоята милувка,

розите на любовта увяхват

и лунните лъчи угасват.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??