28 янв. 2005 г., 04:47

(лунен лъч) 

  Поэзия
738 0 0

Лунен лъч докосва

огледалата на езерата ми.
Планината съм.
По хълмовете ми,
към тебе езерата тичат.
Оглеждат се,

докоснати от лъчите на Луна.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??