Jan 28, 2005, 4:47 AM

(лунен лъч) 

  Poetry
739 0 0

Лунен лъч докосва

огледалата на езерата ми.
Планината съм.
По хълмовете ми,
към тебе езерата тичат.
Оглеждат се,

докоснати от лъчите на Луна.

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??