17 окт. 2010 г., 16:26

Лунен стих 

  Поэзия » Любовная
881 0 5

 

Лунен стих ти изпращам –

галещо нежен,

а от него копнежно

струи светлина!

Ти си моята обич...

ти ми даде надеждата,

че ще бъдем щастливи

и след много лета!

 

Колко думи са казани,

колко чувства – отречени,

но мълчи, неподкупна,

Любовта–божество!...

Мила,

двамата с теб

на любов сме обречени,

щом се сляхме завинаги

във едно рождество!

 

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??