17 июл. 2014 г., 10:30

Луни 

  Поэзия
451 0 2

по правило
показват само
едната си страна
другата им е тъмна
неосъзнати луни
които блуждаят
с добре изчислените
според тях орбити
дълбаят кратери
затъмняват
без предупреждение
и никога не знаят
как да излязат
от ледниковите периоди
които сами предизвикват

© Мария Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??