19 мая 2024 г., 00:32

Лунна светлина 

  Поэзия » Любовная
231 0 0

В океан от лунна светлина

в болката дойде до мен ти!

Усетих в сърцето топлина,

пълен с надежди и мечти!

 

Невинна като синьото небе,

облаците дъждовни прогони,

почувствах се бодро и добре,

сълза в сърце спря да се рони!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??