1 мая 2010 г., 16:03

Лунна завист 

  Поэзия » Любовная
627 0 5

 

 

Лунна  завист

 

 

Ако  луната  тази  нощ  изгрее

и  започне  да  бледнее

от  завист  ще  се  случи

на  тъмно  любовта  ми  да  заключи.

 

Ще  прехапе  устни  ядно

осъзнала  хубостта  ти  несравнима

но пак  за  теб  сърцето  жадно

единствено  ще  бие  там  любима!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??