22 нояб. 2016 г., 07:51

Лунно 

  Поэзия » Другая
348 2 7

 

Очите ти сияят в галактиката от надежди.
В малката си стая мечтая да те гледам.
Топят се Андромеди.
Млечен път - колкото сърп...
 

© Йоана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??