22 nov 2016, 7:51

Лунно 

  Poesía » Otra
306 2 7

 

Очите ти сияят в галактиката от надежди.
В малката си стая мечтая да те гледам.
Топят се Андромеди.
Млечен път - колкото сърп...
 

© Йоана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??