14 нояб. 2009 г., 16:30

Лунно предопределение 

  Поэзия » Белые стихи
548 0 9

 

 

 

 

 

 

 

Лунно предопределение

 

 

 

 

 

Потърсила  слънцето

яхнала  вятъра

пътя  преследваш

неуверена в себе си.

Уморена от илюзии

превита от болката

възседнала  мечтите  си

ти  крехката 

сигурност търсиш.

Чародеено силна си

объркано  впрегната

разперваш   крилата си,

като  лунна   богиня.

Сърцето отворила

успеха преследва те.

Напук на  съдбата ти

ще бъдеш  щастлива.

Орисница  силна

тъй отредила!

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??