http://www.youtube.com/watch?v=O6txOvK-mAk&feature=relate
по чашата...
червило
слети устни
и образи пречупени
смърди на срам
изпило е червеното
очите ни
стои безмълвно
в ъгъла е
там...
безструнно се препъва
в чужди вопли
заглъхнало от суета
от нечии сълзи
пропукани са
всички резонатори
беззвучно
недоверие
мълчи...
от дим цигарен
в слети устни
издиша вино
в стъклени миражи
струи от погледа ни
празен...
(синьо)
струи безкървие
и пари...
по чашата с червило
отпечатък...
и барманът е сам
и той е празен
(Луната днес е девствен
пламък...)
и в синьо стича се
и в синьо гасне...
24.03.09
Пловдив
© Бехрин Все права защищены
Уникално е !!!