25 mar 2009, 0:03

Лунно синьо 

  Poesía
886 0 7

 

 http://www.youtube.com/watch?v=O6txOvK-mAk&feature=relate

 

 

 

 

по чашата...

 

червило

слети устни

и образи пречупени

смърди на срам

изпило е червеното

очите ни

стои безмълвно

в ъгъла е

там...

безструнно се препъва

в чужди вопли

заглъхнало от суета

от нечии сълзи

пропукани са

всички резонатори

беззвучно

недоверие

мълчи...

от дим цигарен

в слети устни

издиша вино

в стъклени миражи

струи от погледа ни

празен...

(синьо)

струи безкървие

 

и пари...

 

по чашата с червило

отпечатък...

 

и барманът е сам

и той е празен

 

(Луната днес е девствен

пламък...)

 

и в синьо стича се

и в синьо гасне...

 

 

 

24.03.09

Пловдив

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??