5 сент. 2008 г., 11:52

Лястовица 

  Поэзия
546 0 12
За нищо на света не ме намирай!
Аз умишлено изгубих се от теб!
Омразата в любов не трансформирай
и от земята не прави небе!
Че щом тъга сърцето ти раздира,
не ще изгониш я със свой обет.
Сърцето... то само си реагира,
нещо щом не му е в ред.

За нищо на света не ме откривай!
Писма недей ми праща без адрес!
Чувствата със думи не изливай -
аз забравям любовта си днес.
Че щом в любов душата е мечтала,
а някой заповядал е да спре,
тя се чувства като лястовица бяла,
пусната в небето без криле...

© Валери Шуманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??