Моля те, септември,
летен се върни,
без тъга и нерви
с морските вълни.
Весело ще плувам
в есенен пейзаж,
лятото целувам,
карам летен стаж
в есенна обвивка
и на автостоп.
Слънцето – усмивка,
скрита в моя джоб.
© Милена Френкева Все права защищены