16 авг. 2014 г., 20:03

Лятна тъга 

  Поэзия » Любовная
384 0 0

О, скъпа, тръгна си далеч от мен.

Наближава онзи тъжен ден,

когато блянът за теб и за рая

ще си отиде във безкрая.

 

Пак самотен съм аз.

О, мила, сетих се за нас -

как ме радваше тогава.

Но болката в сърце остава!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??