24 авг. 2014 г., 10:11

Лятна тъга 2 

  Поэзия » Любовная
372 0 0

О, тъга голяма -

когато теб те няма.

Сълзи тихо падат от очи,

когато не усещам твоите лъчи.

 

О, скръб на самотата!
От цветята пада росата -

те жадуват за любов.

Тъй и аз напразно чакам твоя зов! 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??