11 апр. 2012 г., 09:52

Лятно 

  Поэзия
395 0 4

 

 

 

Едно момиче

в пясъка рисува

сърце за двама

с пламнало лице...

Едно момче

с усмивка се любува

на нейните треперещи ръце...

 

Залязващото слънце ги открива

там – на брега...

И милва ги с лъчи...

Една вълна

сърцето им изтрива.

А залезът

                  усмихнато

                                     мълчи...

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??