20 янв. 2022 г., 07:49

Лятно морско утро 

  Поэзия
213 1 7

Изгрев розови мъниста

пръска по небето.

Бризът лек вълни прелиства

с пръстите си летни.

 

Утрин в роклята златиста

сякаш слънце свети.

Лятото расте на листа

в морските куплети.

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??