Jan 20, 2022, 7:49 AM

Лятно морско утро 

  Poetry
218 1 7

Изгрев розови мъниста

пръска по небето.

Бризът лек вълни прелиства

с пръстите си летни.

 

Утрин в роклята златиста

сякаш слънце свети.

Лятото расте на листа

в морските куплети.

 

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??