18 июн. 2008 г., 18:52

Лятно Нощно... 

  Поэзия
825 0 9

***

Привидно листопадам

в устоите на мрака...

и черно се облягам

все там, където чака

един разкаян клоун

с неведоми подпори...

и вдъхвам нечий пламък...

и чувам как говори...

за тъмните ми друми...

за глъхнещото лято...

познат рояк от думи...

познат привкус на мляко...

И тръгвам будно сляпа

към мълниите скрежни...

изпускам пътьом влака...

вървя през тръни днешни...

да стигна пак до тебе...

да чуя пак прибоя...

нощта да не отнеме

копнежа да съм  твоя...

© Арлина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??