26 авг. 2023 г., 07:44

Лятно разнежване 

  Поэзия
240 4 11

Слънцето ще се покаже,

но след малко, не сега,

капките ще ги размаже

в свежа, весела дъга.

 

Хем е лятно, хем дъждовно, 

хем е слънчево, е хем...

Лятна влюбена съдбовност

в теб разнежих се съвсем.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??