Aug 26, 2023, 7:44 AM

Лятно разнежване 

  Poetry
246 4 11

Слънцето ще се покаже,

но след малко, не сега,

капките ще ги размаже

в свежа, весела дъга.

 

Хем е лятно, хем дъждовно, 

хем е слънчево, е хем...

Лятна влюбена съдбовност

в теб разнежих се съвсем.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??