Слънцето ще се покаже,
но след малко, не сега,
капките ще ги размаже
в свежа, весела дъга.
Хем е лятно, хем дъждовно,
хем е слънчево, е хем...
Лятна влюбена съдбовност
в теб разнежих се съвсем.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados