28 февр. 2019 г., 08:36

Завинаги 

  Поэзия » Любовная
388 4 4

В горещите вълни на пясъка,

две песъчинки влюбено пулсираха.

Издухвани от порива на вятъра,

се губеха, но после се намираха.

Притихнаха. Не вярваха в раздялата.

Отрони се сълза от слънцето.

Прегърнаха се и спои се зрънцето.

И споделиха любовта си. Цялата.

© Георги Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??