В горещите вълни на пясъка,
две песъчинки влюбено пулсираха.
Издухвани от порива на вятъра,
се губеха, но после се намираха.
Притихнаха. Не вярваха в раздялата.
Отрони се сълза от слънцето.
Прегърнаха се и спои се зрънцето.
И споделиха любовта си. Цялата.
© Георги Стоянов All rights reserved.