26 мая 2020 г., 17:03  

Усмихнато лято 

  Поэзия
480 0 2

Усмихва ми се лятото,

а аз в шепите събирам си вълни!
Взела съм отново шапката
и на криеница ще играя с топлите лъчи!
Морето ми е до колене, 
а хоризонтът, щом посегна и е мой! 
За мечти настъпило е време
и дочувам ги във всеки нов прибой! 
Усмихнато е лятото
и пристъпва с парещи нозе!
Аз хуквам подир щастието, 
а то си знае... къде точно да ме отведе! 

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??