23 июн. 2020 г., 07:38  

Лято... 

  Поэзия
650 4 7

Слънце. Липов цвят. Трева.

Рози. Юлски дъжд. Дъга.

Ято пъстри пеперуди.

Извор. Блясък. Пръски луди.

 

Вятър. Дъх на лавандула.

Утрин. Чайки. Плажна дюна.

Горски трепет. Хладна сянка.

Облак на сърце с осанка.

 

Слънчогледи и щурчета.

Украсени с цвят полета.

Допир на воал. Милувка.

Пъстър свят. Лъчи. Целувка!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??