25 мая 2021 г., 16:35

Лято 

  Поэзия » Любовная, Пейзажная
1009 5 13

      на Джени 

 

 

Ако всичко е сън -

защо чезнат разстояния?

Ти дойде като звън 

на пролетно ухание...

После ме приюти 

в прегръдките топли. 

Двама сина роди

и отгледа със обич!

В този искрен сезон 

на магията обречен:

ще сторя тръпен поклон,

като дъб на есен посечен. 

В мен притихнали гнезда 

вятърът ще разпилее...

Нали си чувала слова,

които под снега немеят?

© Стойчо Станев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??