May 25, 2021, 4:35 PM

Лято 

  Poetry » Love, Landscape
1066 5 13

      на Джени 

 

 

Ако всичко е сън -

защо чезнат разстояния?

Ти дойде като звън 

на пролетно ухание...

После ме приюти 

в прегръдките топли. 

Двама сина роди

и отгледа със обич!

В този искрен сезон 

на магията обречен:

ще сторя тръпен поклон,

като дъб на есен посечен. 

В мен притихнали гнезда 

вятърът ще разпилее...

Нали си чувала слова,

които под снега немеят?

© Стойчо Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??