18 апр. 2009 г., 10:58

Лято 

  Поэзия » Другая
523 0 0

Обичам лятото с небесно синьото небе,

сутрин рано чаша с ароматно кафе.

А навън денят ме зове,

слънчеви лъчи в косите ми играят,

в очите ми рисунки си чертаят.

Обичам лятото с чаровния си топъл дъх,

с усещането в мен, което то остава и

всичките ми сетива влудява.

Обичам лятото с полъха на любовта,

момчето, махнало ми с шапка от нечия кола.

И всяко ново лято прераждам се отново и отново.

© Нана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??