27 сент. 2009 г., 16:17

Лято 

  Поэзия
628 0 8

 

 

Лято

 

Как съм росна след лудото тичане

в буйните росни луди треви...

Те сякаш без да искам ме вричат

и ме обричат в росни зори.

 

Как съм лека... и детска, и песенна

в буйните росни луди вълнú,

скрили от погледа идната есен

мен ме поглъщат тревите-вълни...

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??